Headerbild

Sju spelare från Tellus i ungdoms-SM

2016-02-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nu är det snart dags för Ungdoms-SM i badminton. Inom loppet av en månad deltar sju Tellusspelare i respektive ungdoms-SM som går av stapeln i Örebro, Uppsala samt Täby.

I helgen 27-28 februari åker fyra tjejer från BMK Tellus till Örebro för att delta i SMU15. Det är Caroline Melin, Kajsa johansson, Moa Carlsson och Maya Kjellén. Maya har deltagit i två SM förut i U13 och vet hur roligt och stämningsfullt det är. För Kajsa, Moa och Caroline är det deras första SM vilket de ser fram emot. "Det känns bra och ska bli roligt" säger Kajsa.


 

Inför SM U13 och U17 2016: Wilma, Hugo och Melwin
Helgen därpå, den 5-6 mars, spelas  SMU17 i Uppsala och Hugo Söderberg representerar BMK Tellus. Det är hans femte SM och på frågan hur han tänker inför tävlingen svarar han "Jag ska försöka spela bättre än i U15-SM förra året." Hugo har sedan tidigare ett SM-guld i herrdubbel U13 med Johan Azelius samt ett SM-brons i herrsingel U13. 
Den 19-20 mars är det SMU13 i Täby och från BMK Tellus deltar Wilma Kindlund och Melvin Kjellén. Det är bådas första SM och på frågan hur det känns  tittar de på varandra, skrattar och säger "nervöst och roligt!"
Vi önskar dem all LYCKA TILL!