Headerbild

Tellusframgångar i Mölnlycke och Växjö

2016-02-09 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tolv Tellus-spelare deltog i helgen i Mölnlyckefjädern. Bra prestationer överlag gav god medaljskörd. Moa Carlsson tog guld i DSB efter seger mot Ella Reidy från Frölunda.

Singelbrons gick till Maya Kjellén DSB, Johan Melin U13, Louise Nordh U13, Kajsa Johansson U15 och Melvin Kjellén U15. Dubbelspelet gav guld i U15 till Kajsa/Maya, silver till Melvin/Johan i U13 och silver till Caroline/Moa i DDB. Brons i dubbel gick till Linda Röed Stenberg/Louise Nordh i U13.

Syskonparet Maya/Melvin vann guld i MDU15. Finalen i MDU13 var en ren Tellus uppgörelse där Casper/Linda vann mot Johan/Louise.

Sebastian Petrini börjar ta för sig på nationell tävlingsnivå och gick till slutspel i HSU15. Även lillebrorsan Daniels teknikutveckling bådar gott för fortsättningen även om det denna gång inte räckte till slutspel. Markus Svensson har också en positiv utveckling och vann 1 match i poolspelet i U15N.

Wilma Kindlund tävlade i Växjö Open denna helg med framgång. Wilma tog guld i MDU15 i par med Gustav Jacobsson från Tranås och brons i DDU15 i par med Mirjam Lindgärde från Askim