Headerbild

Linda tog två guld i Vårblixten i Kinnekulle

Det blev flera framgångar för Tellus i Vårblixten i Kinnekulle, helgen 28-29 mars. Bäst gick det för Linda Röed Stenberg som kammade hem två guld, ett i mixed och ett i dubbel. Dubbelpartnern var dessutom Louise Nordh, också hon från Tellus. 

Elva ungdomar styrde kosan mot Kinnekulle och Vårblixten i helgen. Av U11 spelarna lyckades Linda Röed Stenberg bra med seger i både mixed med Philip Johansson Wätterstad och dubbel i par med Louise Nordh. Louise tog sig också till semi i singelspelet där hon föll efter bra insats mot Trollhättans Thea Roslin. Johan Melin lyckades, i sviterna av en förkylning, kämpa sig fram till semi efter seger mot Påvelunds Felix Lindeblad i tuff tresetare. Johan och Louise kom även tvåa i mixed. Isak Melkersson kom trea i sin pool i singel och trea i mixed tillsammans med Nellie Carlsson Falan.

I U11-nybörjarklassen deltog Daniel Petrini med framgång i singel och blev trea.

I U13 klassen tog sig Wilma Kindlund fram till semifinal där ständiga rivalen (och kompisen) Mirjam Lindgärde från Askim blev för svår denna gång.

I U15 klassen tar Caroline Melin för sig mer och mer i singelspelet och denna helg var det brons som gällde i såväl singel, dubbel som mixed kategorin. Moa Carlsson tog sig till kvart i singel där nämnda Caroline blev för svår.

Kajsa Johansson tog sig tillsammans med Caroline fram till semi i dubbel där de föll mot det starka paret Sofia Larsson (Kinnekulle) och Clara Johansson (Askim) i en bra tresetare. Kajsa kom trea i poolspelet och fick respass direkt i mixed ihop med Emil Åkesson (Kinnekulle) mot 1a seedade paret.

Daniel Rydberg stod för bra insats i herrdubbel C tillsammans med Hampus Skoglund och föll knappt i semifinalen.

Adam Carlsson spelade B-klass och kom inte vidare ur poolen men fick bra matchning i form av tre tresetare. I herrdubbel lyckades han tillsammans med pappa Robert ta sig till final men förlorade tyvärr den.